Tietoa meistä

Liikeideamme on valtavan yksinkertainen:

Myymme laadukkaita morsiuspukuja edullisesti. Käytettyjä hääpukuja, jotka ovat kuin uutta vastaavassa kunnossa. Mutkattoman helposti ja iloisesti. Tästä tietysti seuraa, että meillä on iloisia myyjiä ja iloisia asiakkaita. Toimimme kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen ja kierrätämme laadukkaita pukuja uusille käyttäjille.

Lovebirds löytyy Kampista, osoitteesta Pohjoinen Rautatiekatu 17, eli aivan kauppakeskus Kampin kyljestä. Mukavan kokoisessa liikkeessämme on valtavan laaja määrä upeita morsiuspukuja, joista suurin osa on kerran käytettyjä ja osa liikkeiden mallikappaleita.

Palvelemme sekä morsiuspukua ostavaa morsianta että pukuaan myyvää rouvaa. Otamme hääpukuja myyntitilille liikkeeseemme ja tarkastamme huolella pukujen laadun ennen myyntiin ottamista. Haluamme, että pukujen uudet omistajat voivat olla tyytyväisiä hankintoihinsa, joten toivomme myös asiakkaan itse varmistavan ostoksensa ennen kauppoja.

Asiakkaita palvelevat morsiuspukumyyntiin erikoistuneet myyjät, jotka osaavat suositella, miten pukuja voi muokata juuri omalle vartalolle sopivaksi. Meillä pukuihin voi myös tutustua itsenäisesti ja myyjä auttaa sovituksessa.

Vallitseva käytäntö ajanvarauksille kerrotaan nettisivujemme alussa, tarkistathan tilanteen ennen liikkeeseen tuloa ja varaat ajan mikäli sellainen on mahdollista varata. Liikkeeseen voi tulla myös piipahtamaan, mutta huomaathan, että jos sovitusajat ovat täynnä, ei jonottamallakaan välttämättä pääse sovitukseen.

Lovebirdsin tarina

Aina ei hääbudjetti riitä aivan kaikkeen, mitä morsiamen mieli halajaa. Joskus budjetin rajoittamana morsian joutuu pohtimaan haluaako sormukseensa isomman timantin vai kalliimman hääpuvun. Itse ottaisin mieluummin molemmat – Lovebirdsissä on kyse juuri tästä. Ei tarvitse tehdä kompromissejä budjetin ja toiveiden suhteen, kun voit ostaa upean puvun edullisesti. Joko ostaa unelmien puvun uutena ja myydä sen sitten eteenpäin tai ostaa käytetyn puvun edullisesti.

Lovebirds on ylellisyyttä pienemmällä budjetilla. Ekoteko, joka sopii laatutietoiselle cityvihreälle. Käytetty morsiuspuku on hyvin pidettynä ja pesetettynä uudenveroinen. Uusi on tietysti uusi, mutta hyvin pidettynä ja huolettuna morsiuspuku kestää useammankin käytön. Lovebirdisin tuotevalikoima tulee olemaan loistava, sillä vaatimukset myyntiin ottamiselle ovat tiukat. Puvun tulee olla hyvin pidetty, puhdas ja alle viisi vuotta vanha. Hinnoittelussa otetaan huomioon puvun merkki ja alkuperäinen hinta, sekä tietysti myös mallin ajankohtaisuus ja kiinnostavuus. Pukua ostamaan tulevalle asiakkaalle tulee löytyä puku, joka ei näytä käytetyltä tai vanhanaikaiselta.

Lovebirdsin asiakkaita ovat niin pukujen myyjät kuin myös niiden ostajat. Kun mietit haluaisitko myydä pukusi tarkista ensin puvun kunto. Tuo myyntiin vain sellainen puku, jonka olisit itse valmis ostamaan. Tarkista, että se on uudenveroinen ja puhdas. Olemme täällä sinua varten, joten lähetä meille sähköpostia jos tarvitset neuvoa tai lisätietoa.