Käytetyn hääpuvun ostaminen

Pääasiallinen tuoteryhmämme ovat morsiuspuvut, joita valikoimissamme on aina runsaasti. Hääpukujen lisäksi meiltä löytyy myös vaihtuva valikoima asusteita, kuten huntuja ja boleroita. Jokainen meillä myynnissä oleva puku on tarkastettu ja huollettu, joten voit olla varma tuotteiden laadusta. Käytetty on kuitenkin käytetty, joten katsothan itsekin puvun läpi. Pukujen pienet ‘viat’ on yleensä huomioitu hintapyynnissä.

Voit sovitella haluamasi määrän edullisia hääpukuja ja valita mieleisesi hääpuvun hintaa murehtimatta. Käytettyjä hääpukuja löytyy jokaiseen makuun ja tyyliin, sillä pyrimme pitämään liikkeessä koko ajan kattavaa valikoimaa.

Avarassa sovitustilassamme on miellyttävä sovitella. Saat neuvot alusvaatteiden valinnasta helman lyhennyksiin kätevästi samasta paikasta. Tarvittaessa ohjaamme sinut kääntymään taitavan yhteistyöompelimomme puoleen, joka toteuttaa ammattitaidolla vaativatkin muutostyöt pukuusi.

Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat hääpuvut löydät paitsi tältä sivustolta ja Facebookista, myös liikkeestämme, jossa ne ovat ryhmitelty esille koottain. Puvuissamme ei ole tilaus- ja toimitusaikoja, vaan ne ovat ostettavissa suoraan tangosta vaikka heti mukaan otettaviksi. Saamme uusia pukuja myyntiin lähes päivittäin.

Lovebirdsin säästövinkit budjettihäihin:

Osta käytetty hääpuku – se on vuokraamista edullisempi vaihtoehto!

Tiesitkö muuten, että hääpuvun vuokraaminen on melko kallista verrattuna käytetyn puvun ostamiseen, tai uuden puvun ostamiseen ja edelleenmyymiseen? Kun hääpuvun vuokra on usein lähes 60-70 % puvun myyntihinnasta, saat meiltä ostettua puvun omaksi yleensä tuota edullisemmin. Jos oikein hyvä tuuri käy, voit löytää puvun heti omille mitoillesi sopivana!

Toinen tapa säästää: Osta merkkipuku liikkeestä ja voit saada siitä yli puolet takaisin

Toinen hyvä tapa säästää hääpuvussa on ostaa merkkipuku liikkeestä, ja myydä se sitten eteenpäin. Jos ostat unelmiesi merkkipuvun liikkeestä, voit myydä sen kauttamme, ja saada jopa yli puolet puvun hinnasta takaisin! Laadukkaan puvun ostamisessa on järkeä. Se kestää sekä käytön että pesettämisen, ja sen jälleenmyyntiarvo on hyvä. Hyvin pidetyille merkkipuvuille riittää kysyntää. Puku kannattaa laittaa myyntiin mahdollisimman pian häiden jälkeen mallin ollessa ajankohtaine ja trendikäs. Samalla tulee hoidettua myös pesetys, mahdolliset liat ja tahratkin irtoavat paremmin tuoreeltaan.

Jos siis budjettisyistä olet miettinyt hääpuvun vuokraamista, suosittelemme nyt harkitsemaan tätä edellä kuvaamaamme vaihtoehtoa. Se ei varmastikaan olisi huono vaihtoehto, ottaen huomioon vuokrattavien hääpukujen valikoiman suppeuden ja korkean hinnan.

Meillä hääpuvun osto on helppoa

Meille on helppo tulla. Liikkeemme sijaitsee aivan kauppakeskus Kampin kyljessä, hyvien liikenneyhteyksien päässä, lähellä muita morsiuspukuliikkeitä. Meille sinun ei tarvitse varata aikaa, mutta tästä johtuen otathan huomioon, että voit joutua odottelemaan tovin vuoroasi. Meillä saat tutustua pukuihin myös itsenäisesti. Ainoa huomioonotettava seikka on, että ulkokengät pitää jättää ovelle, etteivät puvut likaannu.

Pukuja ei varata eikä säilytetä liikkeessä, mutta saat meiltä ostettua pukuusi kätevän säilytykseen soveltuvan pukupussin hintaan 20 €. Sopivasti hinnoitellut tuotteet on tarkastettu ennen myyntiin ottamista, pesetetty puhtaiksi ja hinnat on valmiiksi neuvoteltu myyvän osapuolen kanssa. Myymme käytettyjä ja hyvin pidettyjä morsiuspukuja.