Käytetyn hääpuvun ostaminen

HÄÄPUKUJEN SOVITUKSET:

  • Mikäli haluat varmistaa että pääset sovittamaan, varaa aika. Jos tulet ilman ajanvarausta, pääset sovittamaan mikäli aikaa löytyy.
  • AJANVARAUSKALENTERI (avaa kalenteri klikkaamalla tästä ja kirjaudu sisään NYKYISELLÄ s.postillasi niin saat sinne lisätietoja sovituksesta)
  • Kalenteri aukeaa automaattisesti kuukauden eteenpäin, eli sen pidemmälle ei meille pysty varauksia tekemään. Kalenterimme ei siis ole täyteen buukattu, vaikka se niin ilmoittaakin.
  • Kaksi sovittajaa voi olla samaan aikaan liikkeessä, joita yksi myyjä auttaa samaan aikaan.
  • Lauantaisin varaukset vain 30 minuutiksi, jotta voimme taata mahdollisimman monelle morsiamelle pääsyn suosittuna päivänä sovitukseen. 30 min aikaan kannattaa saapua n.10 minuuttia aikaisemmin, jotta sovitukseen toivotut puvut ehditään valita ja yleensä 30 minuutin aktiivisen sovitusajan jälkeen on mahdollista jäädä vielä mallailemaan suosikkeja pidemmäksi ajaksi itsenäisesti.

Pääasiallinen tuoteryhmämme ovat morsiuspuvut, joita valikoimissamme on aina runsaasti. Hääpukujen lisäksi meiltä löytyy myös vaihtuva valikoima asusteita, kuten huntuja ja boleroita. Jokainen myynnissä oleva puku on tarkastettu ja huollettu. Käytetty on kuitenkin käytetty, joten puku kannattaa tarkastaa vielä itsekin. Pukujen pienet ’viat’ pyritään ottamaan huomioon myyntihinnassa.

Voit sovittaa haluamasi määrän edullisia hääpukuja ja valita mieleisesi puvun hintaa murehtimatta. Käytettyjä hääpukuja löytyy jokaiseen makuun ja tyyliin, sillä pyrimme pitämään liikkeessä koko ajan kattavaa valikoimaa.

Avarassa sovitustilassamme on miellyttävä sovitella. Saat neuvot alusvaatteiden valinnasta helman lyhennyksiin kätevästi samasta paikasta. Tarvittaessa ohjaamme sinut taitavan yhteistyöompelimomme puoleen, joka toteuttaa ammattitaidolla vaativatkin muutostyöt pukuusi.

Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat hääpuvut löydät tältä sivustolta ja liikkeestämme, jossa ne ovat ryhmitelty esille koottain. Puvuissamme ei ole tilaus- ja toimitusaikoja, vaan ne ovat ostettavissa suoraan tangosta vaikka heti mukaan otettaviksi. Saamme uusia pukuja myyntiin lähes päivittäin.

Lovebirdsin säästövinkit budjettihäihin:

Osta käytetty hääpuku – se on vuokraamista edullisempi vaihtoehto!

Hääpuvun vuokraaminen on melko kallista verrattuna käytetyn puvun ostamiseen, tai uuden puvun ostamiseen ja edelleenmyymiseen? Kun hääpuvun vuokra on usein lähes 60-70 % puvun myyntihinnasta, saat meiltä ostettua puvun omaksi yleensä tuota edullisemmin. Jos oikein hyvä tuuri käy, voit löytää puvun heti omille mitoillesi sopivana! Usein vuokrapukujen valikoima on varsin suppea.

Osta merkkipuku liikkeestä ja tuo se häiden jälkeen Lovebirdsiin pesuun ja myyntiin: Saatat saada yli puolet puvun hinnasta takaisin!

Toinen hyvä tapa säästää hääpuvussa on ostaa merkkipuku liikkeestä, ja myydä se häiden jälkeen eteenpäin. Jos ostat unelmiesi merkkipuvun liikkeestä, voit myydä sen kauttamme, ja saada jopa yli puolet puvun hinnasta takaisin! Laadukkaan puvun ostamisessa on järkeä: se kestää sekä käytön että pesettämisen, ja sen jälleenmyyntiarvo on hyvä. Hyvin pidetyille merkkipuvuille riittää kysyntää. Puku kannattaa laittaa myyntiin mahdollisimman pian häiden jälkeen mallin ollessa edelleen ajankohtainen ja trendikäs. Samalla tulee hoidettua myös pesetys, mahdolliset liat ja tahratkin irtoavat paremmin tuoreeltaan.

 

Meillä hääpuvun osto on helppoa

Lovebirdsiin on helppo tulla. Liikkeemme sijaitsee aivan kauppakeskus Kampin kyljessä, hyvien liikenneyhteyksien päässä, lähellä muita morsiuspukuliikkeitä. Pukuihin saa tutustua itsenäisesti, mutta sovitustilanteessa apunasi on aina ammattitaitoinen myyjä. Tarkistathan ajanvarauskäytäntömme aina nettisivujemme alusta. Tällä hetkellä toimimme varauksilla, mutta jos tilanteemme muuttuu, ilmoitamme siitä ensimmäisenä nettisivun alussa.

Myymme käytettyjä, hyvin pidettyjä morsiuspukuja. Kaikki puvut on pesetetty ja tarkastettu ennen myyntiin ottamista, myyntihinnat olemme neuvotelleet yhteistyössä puvun myyjän kanssa. Pukuja ei voi varata, eikä niitä rajallisten tilojen vuoksi ole mahdollista säilyttää liikkeessä. Meiltä on tarvittaessa mahdollista ostaa käteviä säilytykseen soveltuvia pukupusseja hintaan 20 €.